Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma van eisen Openbaar Vervoer Amersfoort bekend

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

september 1999

Programma van eisen Openbaar Vervoer bekend

Hoe vaak moeten bepaalde bussen rijden, op welke treinen moeten ze aansluiten en hoeveel overstaptijd moeten de reizigers krijgen? Dat zijn enkele van de zaken die staan te lezen in het Programma van Eisen voor het Openbaar Vervoer (OV) en het Collectief Vraagafhankelijk Vervoer CVV) dat het college van burgemeester en wethouders voorstelt aan de gemeenteraad. De programma's van eisen zijn opgesteld in het kader van de voorbereiding op openbare aanbesteding van de stadsbusdienst. De programma's van eisen worden binnenkort besproken met de klankbordgroep.

Het is de bedoeling dat de maatschappijen die de stads- en streekbusdiensten in Amersfoort willen gaan exploiteren zich inschrijven. Op basis van de eisen in het programma van eisen en op basis van gunningscriteria zullen de inschrijver een eigen buslijnennet gaan ontwerpen. In het Programma van Eisen wordt geen concreet buslijnenstelsel meegegeven. Alleen de plekken waar de bussen verplicht dienen te stoppen zijn voor de aanbesteding bij de Amersfoorters bekend. Niet de routes waarlangs de bussen gaan rijden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie