Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EVO brengt nieuwe opleidingengids uit

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport
http://www.evo.nl

EVO BRENGT NIEUWE OPLEIDINGENGIDS UIT

De EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport, heeft het overzicht van haar cursusprogramma voor het komende seizoen geactualiseerd en vernieuwd uitgebracht in de vorm van de EVO-opleidingengids 1999/2000. Naast alle reguliere EVO-opleidingen en -trainingen op het gebied van logistiek en transport bevat de vernieuwde Opleidingengids een omschrijving van de onlangs ontwikkelde cursus Veiligheidsadviseur.

De EVO biedt ondernemingen een uitgebreid programma aan van logistieke opleidingen en trainingen. Opleidingen bestemd voor het management, voor specialisten en voor operationeel personeel, vari‰rend van heftruckchauffeur tot logistiek manager. Ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie