Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 1 September

INBRAAK IN CLUBGEBOUW

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een clubgebouw aan het 14 oktoberplein in Overloon. Nadat een raam was opengebroken is het pand doorzocht. Ook in het pand zijn verschillende deuren opengebroken. Onbekenden gingen er vandoor met een geldkistje waarin een nog onbekend geldbedrag zat.

DIEFSTAL UIT AUTO

Dinsdag is tussen 07.00 en 23.15 uur ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Stationsplein in Cuijk. De eigenaar ontdekte bij terugkomst dat onbekenden een ruit van zijn auto vernield hadden. Uit de auto verdween de geluidsinstallatie en een lamp.

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 54 jarige inwoner van Landhorst is dinsdagmiddag licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Noordstraat in Wanroij. Het slachtoffer reed over de Noordstraat en wilde een oprit inrijden. Een 22 jarige inwoonster van Wanroij zag te laat dat haar voorganger af wilde slaan en botste tegen de achterzijde. Het slachtoffer is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie