Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidies welzijn Hilversum anders verdeeld

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum

Subsidies welzijn worden anders verdeeld

1 september 1999

Al in het voorjaar heeft het college besloten om de subsidies voor welzijn voor het jaar 2000 op een andere manier te verdelen dan tot nu toe gebruikelijk was.

De inhoudelijke beoordeling van subsidie-aanvragen zal plaatsvinden aan de hand van vooraf bepaalde prioriteiten. Als een subsidie-aanvraag niet valt onder één van de prioriteiten wordt er geen subsidie gegeven.


1. Die prioriteiten hebben betrekking op de instandhouding van goede en gespreide algemene voorzieningen, jongeren die in de problemen dreigen te komen, het bestrijden van onderwijsachterstanden, het activeren van mensen om te voorkomen dat ze in een sociaal isolement komen en verbetering van de leefomgeving.

Keuzes

Voor elk van deze prioriteiten heeft het college nu een budget bepaald, zodat voor elke doelstelling een bepaald bedrag beschikbaar is. Als er meer aanvragen voor subsidie zijn dan het budget dat ervoor is bepaald, moeten keuzes worden gemaakt. Bij de vaststelling van de omvang van de budgetten is rekening gehouden is met de subsidieniveaus voor 1999.

Alle gesubsidieerde instellingen zullen over dit besluit schriftelijk worden geïnformeerd.Nadere informatie: afdeling Maatschappelijk Welzijn, tel: 629 20 25 of 629 24 09.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie