Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jubileumprijsvraag in NCRV-gids ten bate van UNICEF

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Jubileumprijsvraag in NCRV-gids ten bate van UNICEF

Datum uitgave: 01-09-1999

De NCRV viert dit jaar haar 75-jarig jubileum dat deels in het teken van UNICEF staat. Zo organiseert de NCRV-gids, die sinds 28 augustus De Gids heet, 12 weken lang een prijsvraag waarvan de opbrengst om de week voor UNICEF en Kerken in Actie is. De opbrengst gaat naar verschillende projecten. Zo gaat de opbrengst van de eerste prijsvraag naar onderwijsprojecten van UNICEF in Kosovo. UNICEF coördineert de inspanningen om alle kinderen naar school te laten gaan. UNICEF verstrekt hier onder meer 100.000 school-in-a-box-pakketten en zorgt ervoor dat scholen worden hersteld. UNICEF levert daarnaast 30.000 tafels en 60.000 stoelen.

Er is aan deze prijsvraag een weekvraag verbonden met weekprijzen en er is een hoofdprijs (auto) als klapper. Wilt u meepuzzelen, maar bent u geen abonnee van De Gids, dan kunt u een gratis proefnummer aanvragen of meteen abonnee worden door 0900-8802 te bellen of een briefkaart te sturen naar De Gids, Antwoordnummer 25860, 1200 VX Hilversum.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie