Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis sporten bij opening playground Haagse voetbalclub VUC

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

27 augustus 1999

Gratis sporten bij opening playground bij voetbalvereniging VUC

Op woensdag 1 september om 15.00 uur is de opening van een nieuwe playground bij voetbalvereniging VUC aan het Kleine Loo. De organisatie van de feestelijke opening is in handen van de dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn, afdeling Sportsupport in samenwerking met de Stichting Welzijnsorganisatie Haagse Hout en voetbalvereniging VUC. Tussen 15.00 en 17.00 uur kunnen kinderen gratis deelnemen aan rolhockey, basketbal, tennis en voetbal.

De vloer van de playground ligt al jaren op het VUC-terrein. De gemeentelijke dienst OCW heeft nu doelen, baskets en lijnen aangebracht. De playground is geschikt voor diverse sporten als voetbal, tennis, rolhockey en basketbal. Op iedere dinsdag en donderdag van 15.30 tot 17.00 uur kunnen jongeren tot de herfstvakantie onder deskundige begeleiding kosteloos sporten. De Stichting Welzijnsorganisatie Haagse Hout verzorgt de begeleiding samen met Haag Sportief.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie