Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Welstandscommissie Den Helder

Datum nieuwsfeit: 02-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Weeknieuws

Vergaderingen

betreft:
week: week 34

Welstandscommissie

Donderdag 2 september vergadert de Welstandscommissie. De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend. De vergadering begint om 12.30 uur.

Bezwaar en Beroepsschriften

De commissie Bezwaar en Beroepsschriften vergadert donderdag 2 september. Om 19.00 uur begint het besloten gedeelte van de vergadering. Het openbare gedeelte begint om 20.00 uur. Op de agenda staat onder andere "het bezwaarschrift van de heer en mevrouw Elsenpeter, de heer en mevrouw Dam en de heer en mevrouw Richter tegen het bouwen van een appartementenhotel op het perceel Orchis/Zanddijk", "het bezwaarschrift van mevrouw Schouten tegen de vergunning die verleend is voor het bouwen van een extra verdieping op de woningen Brikstraat 10 en 11", "het bezwaarschrift van een aantal bewoners van de Treilerstraat over de bouwvergunning voor het bouwen van een extra verdieping op de panden Treilerstraat 39 en 40", "het bezwaarschrift van de heer Zeeman over de weigering van een kapvergunning" en "het bezwaarschrift van mevrouw Eyking en de heer De Haas over een afgegeven gedoogbeschikking aan de Stichting Kinderopvang Den Helder".

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid.

Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

_________________________________________________________________

laaste verandering: augustus 25, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie