Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

InterEstate forceert doorbraak in e-commerce

Datum nieuwsfeit: 02-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


- P E R S B E R I C H T -

InterEstate komt met uniek 1-op-1-communicatieconcept

Internet-communities voortaan op bestelling

Den Haag, 1 september 1999

Het internetbedrijf InterEstate heeft een unieke manier gevonden om 1-op-1-communicatie op Internet te bereiken. Na 3 jaar voorbereiding lanceert InterEstate vandaag de zogenaamde Troyce® technologie. Deze intelligente database technologie maakt het mogelijk om op basis van kant en klare modules binnen 2 maanden een maatwerk-community te ontwikkelen die geheel interactief is met de bezoeker. Met deze ontwikkeling forceert InterEstate een doorbraak in e-commerce en 1-op-1 interactiviteit.

Denken vanuit de bezoeker
Kenmerkende succesfactor is de combinatie van hoogwaardige techniek en het denken vanuit de bezoeker. De community is volledig ingericht op de persoonlijke benadering van de bezoeker. De bezoeker bepaalt zelf grotendeels de inrichting van de community door aan te geven waar zijn of haar interesses liggen en over welke onderwerpen hij of zij op de hoogte gehouden wil worden. Bovendien kan de bezoeker applicaties in de community zoals het discussie forum, de speurders, de infoshop, de links, en zelfs de opzet van de winkel op zijn of haar persoonlijke pagina geheel naar eigen wens inrichten. De community bevat tevens unieke e-commerce applicaties, zoals de Troyce® StoreBuilder. Hiermee kunnen winkels eenvoudig in de community worden geplaatst en zijn zij geheel online aanpasbaar met I-Pay betalingsmodules, visuele productpresentaties en koppeling aan interne bedrijfssystemen. Het gemak en de prijsvoordelen van winkelen in de community zijn voor de bezoeker van grote toegevoegde waarde.

Franchising
InterEstate geeft haar concept in franchise aan bedrijven en personen die een community rond een bepaald thema of interessegebied willen ontwikkelen. InterEstate verzorgt het gehele technische en commerciële traject, begeleidt de franchisenemer vanaf het concept en zorgt voor permanente updates met nieuwe producten, applicaties en advies.

Dental Plaza: een bewezen succes
InterEstate is gespecialiseerd in het ontwikkelen van full-service communities op internet. Zij is o.a. initiator van Dental Plaza, de meest succesvolle en winstgevende community voor tandartsen. Ruim de helft van de tandartsen doelgroep in Nederland maakt actief gebruik van deze site. In Dental Plaza zijn een tiental winkels te vinden van zowel tandtechnische leveranciers als andere leveranciers. Ook is er een discussieforum, speurders, e-mail-service, een informatieshop, uitzendbureau en een dentale bibliotheek. In Dental Plaza heeft Wegener tijdschriften groep een digitale magazine en participeren tevens grote namen als Mees Pierson, ABN-AMRO, Nuts verzekeringen, Dell computers, Colgate, en Oral-B. InterEstate deelt een technologisch expert center met het beursgenoteerde IT-architectenbedrijf Devote NV, dat mede-aandeelhouder is in InterEstate. U bezoekt InterEstate op www.interestate.nl en Dental Plaza op www.dentalplaza.nl E I N D E B E R I C H T

Voor meer informatie: InterEstate, Rutger van der Lee, 070 3065420 of www.interestate.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie