Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 02-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 2 September

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een fietster (leeftijd onbekend) uit Sint Anthonis is donderdagmorgen licht gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Dokter Verbeecklaan in Sint. Anthonis. Een 46 jarige automobilist uit Sint Anthonis wilde vanaf de Alexandriestraat de Dokter Verbeecklaan oprijden. Hij verleende hierbij geen voorrang aan het slachtoffer dat op haar fiets de kruising overreed. Zij is in het ziekenhuis in Boxmeer behandeld aan haar verwondingen waarna zij naar huis kon.

DIEFSTAL AUTO

Donderdagmorgen is tussen 10.15 en 10.40 uur een auto gestolen die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de Deken v.d. Ackerhof in Cuijk. Van de auto, een rode Ford Transit 80D, kenteken VV-ZN-63, is waarschijnlijk een ruit vernield. In de auto stonden boodschappen.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Deurnseweg in Westerbeek controleerde de politie Land van Cuijk donderdagmorgen de snelheid van 225 voertuigen. 70 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 115 km/u. bedroeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie