Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

10e Margaret Salemink-loop Politie Regio Utrecht

Datum nieuwsfeit: 03-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Utrecht, plaats: Bilthoven 08/16/99

10 Margaret Salemink-loop 3 september/
Bilthoven, 16 augustus 1999.

Combinatie met Nederlandse Politiekampioenschappen.

De Politie Regio Utrecht organiseert op vrijdag 3 september 1999 voor de 10e keer de Margaret Salemink-loop. Deze wedstrijd- en prestatieloop wordt jaarlijks georganiseerd ter nagedachtenis aan de aan de gevolgen van kanker overleden Biltse politie-agente Margaret Salemink.

Dit jaar wordt het evenement uitgebreid met de Nederlandse Politiekampioenschappen 10 km voor leden van de Nederlandse Politie Sport Bond.

Het evenement vindt plaats in Bilthoven. De start is om 14.00 uur bij het Sportcentrum aan de Kees Boekelaan 3.

Er is een open wedstrijdcategorie voor dames 5 km en heren 10 km-lopers. Tevens is er een (open) prestatieloop 5 en 10 km.

De deelnemende dames en heren aan de Nederlandse Politiekampioenschappen 10 km zijn verplicht bij inschrijving hun NPSB-lidmaatschapskaart te tonen.

Opbrengst voor Kankerbestrijding.

Het inschrijfgeld bedraagt fl. 12,50 en moet ter plaatse worden voldaan.
Voor elke deelnemer is er een fraaie loopherinnering.

Het sportcentrum is gelegen op circa 10 minuten lopen vanaf NS-station Bilthoven. Er is een ruime parkeer- , kleed- en douchegelegenheid. Er is tevens een georganiseerde warming-up en voldoende gelegenheid voor in- en uitlopen. De medische begeleiding wordt verzorgd door een fysiotherapeut. Het parcours is niet geschikt voor spikes.

Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij politiebureau Zeist van district Binnensticht, tel. 030-6938888.

Giften en donaties zijn welkom op gironummer 303357 ten name van BPSOV, Postbus 514 te Zeist. De totale opbrengst komt ten goede aan de Nederlandse Kankerbestrijding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie