Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder opent "Kluskeet" in Goes

Datum nieuwsfeit: 03-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Goes

Persbericht

31 augustus

Voorlichting milieuvriendelijk klussen in "Kluskeet"

Op vrijdagmiddag 3 september 1999 om 14.00 uur verricht wethouder S.J. Heijning van Milieu de officiële opening van de "Kluskeet" bij de Praxis in Goes. De "Kluskeet" is een opvallende bouwkeet, waar klussers op vrijdag en zaterdag de hele dag (tijdens openingsuren van de bouwmarkt) terecht kunnen voor informatie over milieuvriendelijk klussen in en om het huis. Bezoekers kunnen voorlichting krijgen over zaken als verf, hout, energie, water en materiaalbesparing. Er zijn verschillende spelletjes en prijsvragen, waarmee bezoekers hun inzicht in het milieuvriendelijk klussen kunnen vergroten.

De "Kluskeet" beleeft in Goes zijn Zeeuwse première. Na Goes maakt de keet een toernee door Zeeland, waarbij hij tien Zeeuwse gemeenten aandoet. De "Kluskeet" is een initiatief van de Zeeuwse Milieufederatie en wordt ondersteund door het Ministerie van VROM, de brancheorganisatie van Doe-het-zelf-zaken (VWDHZ) en de samenwerkende Zeeuwse gemeenten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie