Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Internetveiling foto (nep)Willem-Alexander

Datum nieuwsfeit: 03-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FOTO VAN (NEP)WILLEM-ALEXANDER
WORDT GEVEILD VIA INTERNET

Gisteren kopte De Telegraaf “Mam, dit is de ware!”. De bijgevoegde foto op de voorpagina toonde echter geen foto van de kroonprins, maar een foto die afkomstig was uit lifestyle maandblad More Magazine waarop verslaggever Jeroen Mantel door een escort-dame wordt begeleid. Een blunder van de bovenste plank.

Deze foto is vandaag het gesprek van de dag. In samenwerking met More Magazine veilt fotograaf Mike Wennekes van SupaWorld op veiling.com (www.veiling.com) een unieke eenmalige afdruk van zijn originele foto op posterformaat. De print wordt gesigneerd door Jeroen Mantel èn de fotograaf zelf. Het openingsbod is 1 gulden(!). De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede van het Wereld Natuur Fonds.

Veiling.com is de grootste Internetveiling van Nederland. Bedrijven en consumenten bieden er massaal nieuwe en gebruikte produkten aan.

De veiling begint vrijdagmiddag om 15:00 uur en loopt volgende week af. Voor meer informatie over deze veiling: Marc de Hond van veiling.com (020-5869600).
More Magazine: Bart Barnas (035-6996666).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie