Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Arthur Andersen neemt Industrial Solutions Delaware over

Datum nieuwsfeit: 03-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bekaert S.A

Persberichten

PERSMEDEDELING -- 03.09.1999

Mededeling door N.V. Bekaert S.A.

Arthur Andersen en N.V. Bekaert S.A. hebben op 3 september 1999 een akkoord ondertekend waarbij de "Industrial Solutions" divisie van Delaware Computing overgenomen wordt door Arthur Andersen. De overdracht zal gebeuren op 10 september 1999. De overnameprijs wordt niet bekend gemaakt.

De Delaware Computing Groep bevat diverse vennootschappen die allen actief zijn op het vlak van informatie-technologie en die tot nu toe gecontroleerd werden door N.V. Bekaert S.A. In 1998 realiseerde de Delaware Computing Groep een omzet van 50 miljoen EUR met 420 medewerkers.

De transactie met Arthur Andersen betreft enkel de "Industrial Solutions" divisie van Delaware Computing met vestigingen in België, Nederland en de Verenigde Staten. Deze divisie realiseerde in 1998 een omzet van nagenoeg 24 miljoen EUR met 220 medewerkers . Delaware Computing Industrial Solutions is voornamelijk gespecialiseerd in de implementatie van ERP-pakketten en Internet-technolgieën. Er bestond reeds een strategische samenwerking tussen Arthur Andersen en Delaware Computing Industrial Solutions in België op het vlak van de gezamenlijke uitvoering van projecten. De andere divisies van de Delaware Computing Groep (Infrastructure Management, TQM Products en Office Communication) maken geen deel uit van dit akkoord.

In de overeenkomst heeft N.V. Bekaert S.A. garanties bekomen met betrekking tot de verdere ondersteuning van de Bekaert Groep door Delaware Computing Industrial Solutions voor de komende jaren.

Einde persmededeling.

Voor alle verdere informatie :

Willy Snaet
Vice President Corporate Communication and Corporate Secretary N.V. Bekaert S.A.
President Kennedypark 18
Belgium-8500 Kortrijk
Tel. +32/56/23.05.11 - Fax +32/56/23.05.48
e-mail : SNAET_Willy/(HEADQ@bekaert.com)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie