Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 03-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 3 September

BRANDJE (Den Dungen)

Donderdagmiddag heeft er een brandje gewoed in een schuurtje aan de Bosscheweg in Den Dungen. De brandweer had het vuur snel onder controle, waardoor de schade beperkt bleef. Mogelijk is iemand onvoorzichtig geweest met vuur.

MAN AANGEHOUDEN (Vught)

Vrijdagmorgen werd door het politieteam Vught op de Bosscheweg in Vught een controle gehouden. Een 47-jarige man uit Diemen die daar werd gecontroleerd bleek nog te worden gezocht door de Engelse autoriteiten in verband met een drugs zaak. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

VROUW GETROFFEN (Boxtel)

Vrijdagmorgen meldde zich een vrouw aan het politiebureau in Boxtel met de mededeling dat ze gisteren was bekogeld met groene rommel. Ze had de rommel op haar hoofd en schouders gekregen. Een monster van de groene substantie had ze bij zich. Uit onderzoek bleek het nagenoeg verteerde kikker te zijn. Kennelijk had een overvliegende reiger zo'n hoge nood dat hij spontaan de sluitspier had ontspannen, waardoor de vrouw getroffen werd door de resten van een eerdere maaltijd.

GORDELCONTROLE (Haaren)

Vrijdagmorgen is controle gehouden op het gebruik van autogordels. De controle vond plaats op de Oisterwijksedreef. Totaal 9 personen zijn bekeurd omdat ze de autogordel niet gebruikten terwijl dat wel vereist was.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie