Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VVV presenteert zich op Groninger Uit-Markt

Datum nieuwsfeit: 04-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT - 28 AUGUSTUS 1999

Tijdens opening cultureel seizoen op 4 en 5 september

VVV presenteert zich op Groninger Uit-Markt

Tijdens UIT in Groningen de opening van het nieuwe culturele seizoen in het weekend van 4 en 5 september, zal ook de VVV Stad Groningen van de partij zijn.

Op zaterdag 4 september zal bij de winkel van de VVV aan het Gedempte Kattendiep een presentatie gehouden worden van Groninger producten. Daar kan men gratis kennis maken met Groninger Landwijn, Groninger mosterd, Groninger Mollebonen, Olle Griezen (drop) enz. En kent u het bestaan van het Groninger kwartet, het Rondje Groningen, de Groninger sokken? Ook deze producten zijn verkrijgbaar in de VVV-winkel.

Op zondag 5 september staat de Groninger VVV op de Grote Markt met een marktkraam. Een medewerker van de VVV verstrekt daar allerlei informatie over de stad.

De Martinitoren kan op zaterdag en zondag beklommen worden; op zondagmiddag zal de torenwachter aanwezig zijn met een verhaal over de toren voor wie dat horen wil. Op de luizolder zal dan tevens muziek te beluisteren zijn.

Openingstijden Martinitoren: 11.00 - 16.30 uur. De normale toegangsprijs zal gevraagd worden nl. f 3,- voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar f 2,-. Natuurlijk is het deze dag ook mogelijk de speurtocht op de Martinitoren te doen; voor f 2,50 extra kan het formulier hiervoor bij de toren gekocht worden.

Nadere informatie:

VVV Stad Groningen
Afdeling Stadspromotie
tel 050 313 57 13
fax 050 313 63 58
e-mail (promotie@vvvgroningen.nl)

Ged.Kattendiep 6

9711 PN GRONINGEN
tel. 050 313 97 74 - fax 050 313 63 58
website www.vvvgroningen.nl
email (info@vvvgroningen.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie