Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sport en vrijwilligers op Vrij Uit Markt Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 05-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

Persberichten | De Brug

Sport en vrijwilligers op Vrij Uit Markt

Op zondag 5 september a.s. wordt in het centrum van Nijmegen de jaarlijkse Vrij Uit Markt gehouden van 12.00 - 17.00 uur. Onderdelen van deze Vrij Uit Markt zijn de Vrijwilligersmanifestatie op het Kelfkensbos en de Sportinfomarkt op het Plein 1944. Afdeling Accommodaties van de Directie Stadsbedrijven is actief betrokken bij deze manifestaties.

Sportinfomarkt
Bureau Sportontwikkeling (onderdeel van afdeling Accommodaties) organiseert deze sportinfomarkt. Alle sportverenigingen in Nijmegen krijgen de mogelijkheid zich te presenteren aan de bezoekers. Tevens is in een centrale stand te zien hoeveel binnen- en buitensportaccommodaties er in Nijmegen beschikbaar zijn voor deze sportverenigingen.

Vrijwilligersmanifestatie.
Op het Kelfkensbos is de Vrijwilligersmanifestatie. De welzijnsaccommodaties presenteren hier de nieuwe programmaboekjes voor het seizoen 1999/2000. Beheerscommissieleden zijn aanwezig om als vrijwilliger uit de wijk, en gebruiker van het wijkcentrum, nadere informatie te geven. De programmaboekjes zijn tot stand gekomen in samenwerking met de gebruikers van de wijkcentra en mede hierdoor geven ze een goed beeld van de activiteiten die in deze accommodaties gehouden worden. De programmaboekjes zijn vanaf maandag 6 september a.s. ook verkrijgbaar in de wijkcentra.

Ballonwedstrijd
Zowel op het Plein 1944 als op het Kelfkensbos kunnen kinderen deelnemen aan een ballonwedstrijd. De hoofdprijs bestaat uit het ter beschikking krijgen van een springkussen op een dag naar eigen keuze.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie