Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open Dag OIBIBIO

Datum nieuwsfeit: 05-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Actueel

Open Dag

Zondag 5 september 1999

Presentatie OIBIBIO Basics.

Inloopcursussen, -presentaties en -workshops.

Prijs passe-partout: 7,50 (incl. een kopje koffie of thee)

De passe-partout geldt voor alle workshops. Persoonlijke consulten en massages zijn niet in de passe-partout-prijs inbegrepen.

De meeste docenten en workshopleiders die OIBIBIO Basics-activiteiten verzorgen zijn dan aanwezig om een les, demonstratie of uitleg met betrekking tot hun cursus of workshop te geven. Een uitgelezen mogelijkheid om met de docenten en met OIBIBIO kennis te maken.

Grand café

Vanaf 10.00 uur is het grand café open en kun je de dag beginnen onder het genot van een kopje koffie of thee (gratis bij aanschaf van een passe-partout) met desgewenst een stukje taart.

Workshops

Vanaf 11.00 uur kun je lessen en workshops volgen en zodoende op een vrijblijvende manier kennismaken met bijvoorbeeld T'ai Chi, verschillende yogavormen (kripalu-yoga, yogarobics, yoga en visualisatie, okiyoga), Qi Gong, massages en meditatie.

Op een aantal plaatsen in het pand kun je terecht voor een persoonlijk consult, waaronder numerologie, astrologie, Tarot, I Tjing, aurareading, (Tibetaans ooglezen) en handlezen.

Live-muziek

Alle afdelingen van OIBIBIO zijn tijdens de Open Dag toegankelijk en hebben speciale aanbiedingen of activiteiten. Er is live-muziek, verrassend entertainment in de gangen en in het warenhuis kun je jezelf onder andere (laten) verwennen met een stoelmassage. In de Thermen zijn rondleidingen.

Kinderopvang is aanwezig.

Wednesday, June 16, 1999 © OIBIBIO

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie