Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plan herinrichting kernwinkelgebied Amersfoort in commissie

Datum nieuwsfeit: 06-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amersfoort

september 1999

Plannen herinrichting kernwinkelgebied in raadscommissie

Het gaat goed met de plannen voor de herinrichting en kwaliteitsverbetering van het Kernwinkelgebied. Gisteren keurde het college van burgemeester en wethouders het definitief ontwerp goed. De plannen voor een geheel nieuwe inrichting voor de winkelstraten Langestraat, Utrechtsestraat, Varkensmarkt, Arnhemsestraat en Koestraat, worden 6 september besproken in de raadscommissie voor Stadsbeheer, Wijkgericht werken en Milieu (SWM).

Als ook de commissie instemt met het Definitief Ontwerp, komt dat 28 september ter goedkeuring in de gemeenteraad. Het werk kan dan in maart 2000 beginnen. Tegen die tijd leest u hierover meer in Stadsberichten. Tijdens de behandeling in de raadscommissie kunt u mondeling reageren. Hiiervoor kunt u zich melden tot 6 september 16.00 uur bij de heer P. Staats, tel. 4694248, of bij mevr. G. Davelaar, tel. 4694649. De vergadering van de raadscommissie SWM begint om 20.00 uur in het stadhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie