Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erik van der Meijden Algemeen Directeur Compaq Computer

Datum nieuwsfeit: 06-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Erik van der Meijden benoemd tot Algemeen Directeur van Compaq Computer B.V.

Ton Pannekoek legt per 1 oktober 1999 zijn functie neer

Gouda, 6 september 1999 - Erik van der Meijden (39) is per 1 oktober 1999 benoemd tot Algemeen Directeur van Compaq Computer B.V. Van der Meijden volgt Ton Pannekoek op die na een dienstverband van 13 jaar zijn functie als Algemeen Directeur op eigen initiatief neerlegt. Pannekoek zal na 1 oktober nog enige maanden aan Compaq verbonden blijven als adviseur.

Erik van der Meijden is in 1989 bij Compaq in dienst gekomen als Major Accounts Manager. Momenteel is hij Director Corporate Accounts en heeft in deze functie een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de sterke positie van Compaq in Nederland als volwaardige IT-partner van het bedrijfsleven. De keuze voor Van der Meijden als nieuwe Algemeen Directeur is gemaakt na een uitgebreide interne selectieprocedure op Europees niveau.

Ton Pannekoek heeft geheel op eigen initiatief besloten zijn functie als Algemeen Directeur neer te leggen. Als reden noemt hij dat per 1 oktober a.s. het integratieproces en de herstructurering van het bedrijf is voltooid en dat het nieuwe Compaq daarmee volledig gereed is voor het nieuwe millennium.

"Onder leiding van Ton is Compaq in Nederland uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en winstgevende landorganisaties binnen EMEA, en het grootste IT-bedrijf in Nederland," zegt Gianni Messora, Vice President en Managing Director, General Business Group van Compaq Computer EMEA. "Ton heeft een essentiële rol gespeeld bij het realiseren van de enorme groei van ons marktaandeel, de winstgevendheid en de omzet. We danken Ton voor zijn buitengewone bijdragen."

Over Compaq
Compaq Computer Corporation - een Fortune Global 100 company - is wereldwijd leverancier van informatietechnologie. Compaq is het op één na grootste computerbedrijf ter wereld en marktleider op het gebied van de productie en verkoop van personal computers. Compaq ontwikkelt en levert een breed scala aan hardware- en softwareoplossingen inclusief services voor consumenten tot en met high-end enterprise computing omgevingen. Zo biedt het bedrijf fouttolerante bedrijfskritische oplossingen, netwerk- en communicatieproducten, server-systemen, workstations, zakelijke desktop- en notebookproducten en consumenten-pc's. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van milieuvriendelijke programma's en bedrijfsvoering. Compaq-producten worden verkocht in meer dan 100 landen via een wereldwijd netwerk van Compaq Business Partners. Het bedrijf is opgericht in 1982. Compaq is gevestigd in Houston, Texas. In Nederland is het hoofdkantoor van Compaq Computer B.V. gevestigd in Gouda.

Meer informatie over Compaq en haar producten, alsmede klantenondersteuning is beschikbaar op www.compaq.nl.

-Einde persbericht -

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie