Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Helmond

Datum nieuwsfeit: 06-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 09/06/99

Persberichten 6 september 1999/

Politieberichten

Helmond: Diefstal trekker met oplegger
Tussen zaterdagmiddag 12.00 uur en zondagavond 23.00 uur is er vanaf een bedrijventer-rein aan de Haverdijk een blauwe M.A.N. trekker, type 19FLT, voorzien van het kenteken DB-SR-57 met oranje oplegger weggenomen.

Helmond: Overval
Op maandagmorgen omstreeks 6.30 uur is een 23- jarige man uit Helmond overvallen. Hij opende, als medewerker van een supermarkt, de winkel aan de Hoofdstraat. Onbekenden dwongen hem, onder bedreiging van een wapen, de winkel binnen te gaan. Een van de daders ging met de medewerker de winkel in. Hij dwong de medewerker de kluis in de winkel te openen. Direct daarop nam de dader geld uit de kluis weg en verliet de winkel. De politie stelt een onderzoek in.

Helmond: Verkeerscontrole
Bij een verkeerscontrole op de Nachtegaallaan maandagmorgen tussen 7.00 en 9.00 uur zijn 6 weggebruikers bekeurd. 4 bromfietsers kregen een proces-verbaal omdat zij geen bromfietscertificaat bij zich hadden en 2 bromfietsers kregen een bon daar zij geen goedpassende helm droegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie