Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht West, Noord, Midden en Oost Groningen

Datum nieuwsfeit: 06-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 09/06/99

Persberichten provincie Groningen/
Maandag 6 september 1999

Dagelijkse berichten districten West, Noord, Midden en Oost

Ezinge: ruiten van school ingegooid
Zaterdagnacht zijn bij een schoolgebouw aan de van Giffenstraat in Ezinge twee ruiten ingegooid. Tevens is er een boom omgetrokken. Buurtbewoners hadden omstreeks 03.00 uur wel lawaai buiten gehoord. De politie stelt een onderzoek in naar de daders.

Leek: vrouw gooit ruiten in
Een 52-jarige vrouw uit Groningen heeft zondagmiddag met behulp van twee stoeptegels drie ramen van een woning aan het Boveneind te Leek ingegooid. Ook keerde zij twee vuilcontainers om in de achtertuin van de woning. De vrouw wilde verhaal halen bij de bewoner maar trof deze niet thuis aan en pleegde daarop de vernielingen. De vrouw is aangehouden en na verhoor op vrije voeten gesteld.

Veendam: riooldeksel door voordeur van kapperszaak Door een riooldeksel door de voordeur van een kapperszaak aan de Kerkstraat in Veendam te gooien zijn inbrekers zondag binnen gekomen in de zaak. Het hele pand is doorzocht en er is een geldbedrag weggenomen. De politie stelt een onderzoek in.

Wedde: met grondboor een gaatje in een gasleiding Een cafetaria-eigenaar uit de Hoofdweg in Wedde was zondag met een grondboor bezig om enkele palen voor de lichtweek aan te brengen. De man hoorde en rook op een gegeven moment gas. Het bleek dat hij een gaatje had gestoten in een gasleiding. Een EDON-medewerker herstelde de leiding.

Meeden: Vrouw gewond door bierglas
Een 40-jarige vrouw heeft in de nacht van zaterdag op zondag een diepe snijwond aan haar gezicht opgelopen. Het slachtoffer was bezoekster van een sociëteit in Meeden. Aldaar trof ze een vrouw aan van haar ex-vriend. Na een gesprek tussen de vrouwen kreeg het slachtoffer een bierglas in haar gezicht. Vervolgens heeft een arts de wond gehecht. De politie moet de andere vrouw nog horen.

Wildervank: auto ramt andere auto
Een 23-jarige automobilist uit Muntendam heeft zondagnacht bij de politie gemeld dat hij in de van Delftstraat in Wildervank tot drie maal toe door een andere wagen van achteren was aangereden. Bij de laatste opzettelijke aanrijding was de auto van de Muntendammer een keer om zijn as gedraaid. De beschadigde auto die de aanrijding heeft veroorzaakt is later in de nacht teruggevonden in de Torenstraat in Wildervank. De politie gaat de bestuurder van de auto nog horen.

Ter Apel: eenzijdig ongeval op Schotslaan
Op de Schotslaan in Ter Apel is zondagavond een 69-jarige bromfietser uit Ter Apel doordat hij in de berm terechtkwam ten val gekomen. De bromfiets raakte licht beschadigd en de man liep een gekneusd been op. Hij is door het ambulancepersoneel behandeld.

Winschoten: brandende voordeur
Bij een woning aan de van Kinsbergenlaan in Winschoten is de voordeur in vlammen opgegaan. De 41-jarige bewoner werd zaterdagnacht tegen 02.00 uur wakker van een brandlucht en vluchtte met zijn gezin door een raam de woning uit. De buren hadden inmiddels de brandweer gewaarschuwd die de brand bluste. De voordeur raakte ernstig beschadigd en de woning liep rookschade op. Vermoedelijk is er iets door de brievenbus gegooid waardoor de brand ontstond.

Voor nadere informatie; afdeling voorlichting, 050 - 5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie