Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie Stadswerken Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 07-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Commissie Stadswerken
dinsdag 7 september 1999
Besluitvormend

Bespreekpunten:

* Grondbedrijf en ontwikkelingsbedrijf
Voorstel tot het aangaan van een intentieovereenkomst betreffende Centrum Oost met ERA-Matser v.o.f.
Ter vergadering zal door de architect een korte planpresentatie plaatsvinden.


* Wijkbeheer, groen en milieu
Varianten locatiekeuze uitbreiding begraafplaats/bouw crematorium. Tijdens de inspraak over de locatiekeuze voor de uitbreiding van de begraafplaats en de bouw van een crematorium hebben insprekers enkele alternatieve locaties aangedragen. Toegezegd is dat, t.b.v. een transparante definitieve locatiekeuze, de voor- en nadelen van deze alternatieven in kaart zouden worden gebracht.


* Tussenrapportage Deltaplan Veilige Leefomgeving/Intensiveren wijkbeheer.

De rapportage bevat een overzicht van de activiteiten van het eerste halve jaar en een beschrijving van de te nemen stappen bij de pilot wijkaanpak Buytenwegh de Leyens en de rol van de raad daarin.


* Jaarverslag Milieu
Jaarlijks verslag van de kwantiteit en kwaliteit van de milieutaakuitvoering in het algemeen en over de Wet milieubeheer in het bijzonder t.a.v. de uitvoering van milieutaken is in 1998 aanzienlijke vooruitgang geboekt. Met name de milieuontwikkelingen in Oosterheem alsmede de uitbreiding van Noordhove stemmen tot tevredenheid.

Economische ontwikkeling

* Ontwerpnota buitenreclame- en uitstallingenbeleid. Na een uitvoerige inspraak- en consultatieronde, waarbij tevens de mogelijkheden van het internet zullen worden benut, zal de aangepaste nota ter besluitvorming aan de commissie worden voorgelegd.

Locatie
De vergaderingen van de gemeenteraad en de raadscommissies worden
-wijzigingen voorbehouden- gehouden in de raadzaal van het Stadhuis, ingang Markt 10, en beginnen om 20.00 uur. De agenda en het verslag van de gemeenteraad en de agenda's van de raadscommissies zijn in te zien in de leeshoek van de centrale hal van het Stadhuis.

Spreekrecht
Zowel bij de besluitvormende commissie- als raadsvergaderingen bestaat de mogelijkheid om, voorafgaand aan de vergadering, gebruik te maken van het spreekrecht. Aanmelden kan uiterlijk op de dag van de vergadering tot 12.00 uur. Informatie: tel. 346 8880 (commissies) tel. 346 8778 (raad).

Gemeente Zoetermeer © september 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie