Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KSI sluit strategische overeenkomst met Rabofacet

Datum nieuwsfeit: 07-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KSI

7 september 1999 - KSI sluit strategische overeenkomst met Rabofacet

Status van preferred supplier voor Rabobankorganisatie

Bevoorrechte positie

Rabofacet B.V. (het ICT-bedrijf van de Rabobankorganisatie) en KSI International N.V. hebben op maandag 6 september j.l. een mantelovereenkomst gesloten. De overeenkomst houdt voor KSI de status in van preferred supplier. Daardoor verkrijgt KSI een bevoorrechte positie binnen de Rabobankorganisatie voor het leveren van automatiseringsspecialisten.

Grotere naambekendheid

De overeenkomst komt voort uit de strategie van KSI om bij een beperkt aantal 'key accounts' de status van 'preferred supplier' te verkrijgen. Zo bestaat er met KPN een soortgelijke overeenkomst. Preferred suppliers staan op zogenaamde shortlists en hebben een bevoorrechte status wat betreft het verlenen van diensten of het leveren van producten. Rabofacet en KSI hebben in de strategische overeenkomst afspraken gemaakt over de continuïteit van de dienstverlening, de tarieven van de automatiseringsspecialisten, de kwaliteit van de dienstverlening en de administratieve afhandeling. Voor KSI betekent de mantelovereenkomst verder een grotere naambekendheid binnen de gehele Rabobankorganisatie.

Langdurige relatie

KSI heeft bij Rabofacet de status van preferred supplier verkregen dankzij haar huidige omvang en de langdurige relatie die tussen beider bedrijven bestaat. Deze dateert al vanaf de oprichting van KSI in 1986. Indertijd ontwikkelde KSI een koersinformatiesysteem op Videotex voor de Rabobank. Behalve het ontwikkelen en beheren van financiële applicaties en het inzetten van automatiseringsspecialisten maakt de Rabobank ook gebruik van de diensten en producten van KSI op het gebied van gebruikersondersteuning en opleidingen.

Profiel KSI International N.V.

KSI International beschikt over ICT-consultants op operationeel en hoogwaardig niveau. De diensten van deze professionals worden zowel in de vorm van consultancy als op projectbasis aangeboden. Daarnaast ontwikkelt KSI specialistische, innovatieve en unieke automatiseringstoepassingen. Voorbeelden hiervan zijn de producten voor Elektronisch Bankieren, logistieke oplossingen, E-commerce en de Computer Based Trainingen voor onder andere de Microsoft applicaties. KSI richt zich met de door haar ontwikkelde systemen op relaties met grote groepen eindgebruikers. Met deze specialistische producten en diensten kan KSI haar klanten een totaalpakket aan ICT-diensten leveren.

Sinds haar oprichting in 1986 heeft KSI een sterke klantenbasis opgebouwd van middelgrote en grote ondernemingen uit voornamelijk de banken-, verzekerings-, telecommunicatie-, en logistieke sector. KSI International telt per 30 juni 1999 575 medewerkers, verspreid over de vijftien regionale vestigingen in de Benelux, twee in het Verenigd Koninkrijk en twee in Zwitserland. Over 1998 boekte KSI een nettowinst van NLG 3,5 miljoen (1997: NLG 0,9 miljoen). De netto-omzet bedroeg NLG 47,7 miljoen (1997: NLG 20,9 miljoen). KSI International staat sinds december 1998 genoteerd aan de Nieuwe Markt van de Amsterdam Exchanges.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

KSI International N.V.

Corporate Communications

Jacqueline Hartogs

Telefoon: 030 68 68 764

Fax: 030 68 68 766

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie