Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persuitnodiging: bijeenkomst Genevergenootschap

Datum nieuwsfeit: 07-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GENEVERGENOOTSCHAP

Persuitnodiging: bijeenkomst Genevergenootschap 7 september

De jaarlijkse Nieuwspoort-bijeenkomst van het Genevergenootschap vindt plaats op dinsdag 7 september 1999.
Naast de leden, Ambassadeurs en Commandeurs van het Genootschap zijn ook leden van de Eerste en Tweede Kamer uitgenodigd.

Voor het eerst zullen in Nieuwspoort inauguraties van het Genevergenootschap plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst worden de heer drs. H.B. Eenhoorn (voorzitter VVD) en de heer mr. M.L.A. van Rij (voorzitter CDA) geïnaugureerd als Ambassadeurs van het Genevergenootschap.
De officiële handeling wordt zoals gebruikelijk verricht door de voorzitter van het Genootschap, de heer drs. R.P.M. de Kuyper.

De bijeenkomst vindt plaats in de Provinciezaal van Nieuwspoort te Den Haag, van 17.30 tot 19.30 uur. Rond 18.00 uur start het officiële programma, dat onder meer de inauguraties bevat, alsmede een speech van de heer de Kuyper en een voordracht door de heer Eenhoorn.

Zoals tijdens alle bijeenkomsten van het Genevergenootschap maakt een proeverij deel uit van het programma. Daarnaast wordt altijd gezorgd voor passend en verrassend entertainment.

Pers is van harte welkom. Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie rond het Genevergenootschap en haar activiteiten kunt u contact opnemen met: Nederlandse Gedistilleerdunie (NGU), Lysbeth van Silfhout, 030-259 89 19

Voor vragen betreffende de bijeenkomst op 7 september en aanmelding kunt u tevens terecht bij: Marketing Events, Peter Wybenga, 020-620 23 11 / 0655-13 43 73

06 sep 99 13:19

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie