Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijke opening speelplekje Voorstraat Leiden

Datum nieuwsfeit: 08-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Feestelijke opening speelplekje Voorstraat

De opknapbeurt van het speelpleintje aan de Voorstraat is bijna klaar. Om dat te vieren kunnen kinderen uit de buurt op woensdag 8 september meedoen aan een bijzondere tekenwedstrijd. De mooiste tekeningen sieren straks de witte 'zitpaaltjes' op het pleintje.

Alle kinderen kunnen op 8 september tussen 13.30 en 15.00 uur in buurthuis De Kooi in de Driftstraat hun lievelingsdier tekenen. Daar liggen papier, stiften en kleurpotloden klaar. Ook is er limonade. Er zijn drie leeftijdscategorieën voor de wedstrijd: t/m 5 jaar, 6 t/m 8 jaar en 9 jaar en ouder. De mooiste, leukste of gekste tekeningen worden op zaterdag 25 september, samen met een schilderes op de witte paaltjes van het plein aan de Voorstraat geschilderd. Ouders worden verzocht hun kinderen te begeleiden bij het schilderen.

De opknapbeurt van het pleintje maakt deel uit van het project 'Kijk op de wijk' Noord. Hierbij proberen politie, Leidse Welzijnsorganisatie (LWO), gemeente en de woningbouwverenigingen samen te zorgen voor een schone en veilige wijk. Op 25 september vindt de feestelijke opening van het speelpleintje plaats. Bewoners van de Voorstraat, politie, Wijkbeheer en LWO zorgen die dag voor een groot feest met vlaggen en pannenkoeken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie