Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Worldsites Network zoekt ondernemers in Nederland

Datum nieuwsfeit: 08-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Worldsites Benelux

Worldsites Network zoekt ondernemers in Nederland

Worldsites Network is een Canadese firma, gespecialiseerd in Internet toepassingen. Door middel van Franchisenemers bouwt Worldsites Network ( WSN) een wereldwijd distributienet uit. WSN is reeds in 26 landen actief en de verdere internationalisering brengt hen binnenkort in 40 landen. WSN is als het ware de MacDonalds van het Internet.  Bezoek ons op www.worldsites.net.
 
 
De Internet in Business beurs "99 is het startsein voor Nederland, waar Worldsites Network op korte termijn met 60 Franchisepartners wil samenwerken.
De Franchisenemers - Internet Consultants genoemd - bieden WSN Producten en Diensten aan ondernemingen binnen een welbepaalde regio.
Ze worden door WSN professioneel getraind op het gebied van marketing en de ontwikkeling van internetdiensten, en ze behoren geen specifieke vooropleiding te hebben genoten. De Franchisenemer kan de ontwikkeling van de website zelf verzorgen met WSN software of de productie volledig in handen van WSN geven.
 
Worldsites Network werd door Entrepreneur (USA) Magazine uitgeroepen tot N° 1 Franchise in Internet Services wereldwijd in 1999 en was de coverstory van The Franchise Magazine dit voorjaar.
 
 
Wat biedt WSN aan zijn klanten ?
 
Via zijn internationaal netwerk van Internet Consultants, biedt WSN hoogtechnologische knowhow op het gebied van internet toepassingen, aan een absoluut billijke prijs.
WSN ontwikkelt een netwerk van firma-presentaties per regio en voor de belangrijkste steden. Door een doordachte combinatie van marketing en promotie vindt elke Internetbezoeker in elke stad het locale WSN internetadres waaronder alle gegevens over de stad in kwestie en haar bedrijvigheid zich bevinden.
WSN klanten ontvangen een gratis Internetmarketing Handboek, dat voortdurend wordt aangevuld en geactualiseerd.
 
Regionalisering van het Internet
De laatste ontwikkeling van Worldsites Netwerk is de "Global Gateway". Hier kan de Internetbezoeker door elke stad van zijn keuze surfen. Enkel de naam van de stad ingeven op de homepage en een waaier van informatie komt naar je toe, van algemeen tot zeer specifiek ( bijvoorbeeld online pizza bestellen).
 
Experts Online
is één van Worldsites belangrijkste dienstverleningen. Het is een Forum waar ieder die een website heeft, interessante informatie en tips kan verstrekken aan de internetbezoeker.
 
Vacuuming Process Technologie en E-mail
Omslachtige mailings met dito kosten behoren tot het verleden. WSN heeft een eigen E-mail Vacuuming Proces voor de ontwikkeling van op maat gesneden databanken voor zijn klanten. Uit een gezamenlijke analyse met de onderneming wordt het ideale profiel van de potentiële klant ontwikkeld en daaruit worden de parameters voor de databank afgeleid. De kosten voor drukwerk, omslagen, port enz. vallen weg.
 
World Marketplace is het stokpaardje bij uitstek van WSN. Het bevat een selectie van ondernemingen, wiens websites met een directe hyperlink vanuit de homepage kunnen worden opgeroepen.
 
Smart site
WSN heeft uitvoerig geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen SMART SITE Technologie, gebaseerd op de nieuwste databank- en cookie- technologie. Hierdoor kan elke ondernemer met een WSN website ten allen tijde op maat gesneden informatie ontvangen over de bezoekers van zijn site ( aantallen, herkomst, timing …). Verder kan hiermee ook de website voortdurend worden geactualiseerd, zodat potentiële klanten altijd weer bij ons terechtkunnen.
Met deze nieuwe technologie biedt WSN de meest actuele mediatechnologieën aan, zoals video-inlassingen, live-video-uitzendingen of 360 ° panorama-beeldtechniek.  
 
 
WSN productmogelijkheden
 
Vele kleine en middelgrote ondernemingen werken met dure ontwikkelaars samen voor de ontwikkeling van hun website. WSN franchisenemers kunnen dankzij de geavanceerde WSN designtechnologie snel een website creëren een instapprijs.
Door voortdurende publiciteit in traditionele media, en registratie bij meer dan 250 zoekmachines, kan WSN elke firma ontelbare klanten brengen.
 
WSN pakketten
 
Standaard WSN website voor de onderneming : dit Standaard pakket voorziet de onderneming van een professionele website tot 3 bladzijden. Hierop kunnen naar believen teksten of grafische voorstellingen ( foto"s ) worden ingevuld die de ondernemer met de Internet Consultant bespreekt. De standaard website heeft verder ook een verbinding naar het E-mailadres van de klant.
 
Premium WSN website voor de onderneming : het Premium pakket kan tot 8 bladzijden bevatten + de mogelijkheden van het basispakket. Bovendien bevat dit pakket Online-voordeelbonnen en de middelen om informatie over de bezoekers van de site te onthouden . De ondernemer kan ook audio- en videoclips inbouwen indien hij Online-Broadcasting wenst.  
World Merchant System : met het World Merchant System kan de ondernemer electronisch zaken doen, 24 uur per dag op een veilige manier en dit wereldwijd via het Internet afwikkelen. Dit systeem bevat een Intuïtieve Marketing technologie om de bestaande klanten te herkennen, een interactieve winkelwagen en de nieuwste ontwikkelingen voor integratie in de databank. Met het World Merchant System beschikken de ondernemingen over een Internetetalage ter waarde van 5000 EURO, met veilig betalingsverkeer door kredietkaarten. Dit systeem verschaft hun klanten ongelofelijke voordelen. Door het internationale karakter van WSN worden de ontwikkelingskosten gespreid over heel de wereld, waardoor de prijs/ kwaliteit verhouding uniek is in de markt.
 
 

Kan ook U bij ons terecht ?
 
Alle ondernemingen die publiciteit voeren, zijn potentiële klanten. Ondernemingen die reeds in de Gouden Gids, met brochures en reclamebonnen, in kranten en tijdschriften of via locale radio- of TV-stations publiciteit voeren, moeten we niet meer overtuigen welke waarde succesvolle publiciteit heeft. Publiciteit met een eigen website, online in uw eigen stad of regio is een must voor de nabije toekomst. Bovendien kan men door publiciteit via het internet gemakkelijk en voortdurend op de snelle veranderingen en dynamische markten inspelen.
 
Dynamische ondernemers kunnen ons bereiken :

Luc Jansen
Worldsites Network Benelux,
Hommelheide 24 te B-3511 Hasselt, België
Tel. +32 11 26 29 07 **** Fax. +32 11 22 32
54
lrjansen@worldsites.net www.worldsites.net
 

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...