Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CBR met eigen website op Internet

Datum nieuwsfeit: 08-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Rijswijk, 8 September 1999

Voor examenvoorbereiding en bijblijven

CBR met eigen website op Internet

Vanaf begin September heeft het CBR een eigen site op het internet. De site, bereikbaar op www.cbr.nl , biedt uitgebreide informatie over rij-examens en rij-opleidingen maar ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld de theorie- en praktijkkennis te testen.
www.cbr.nl is allereerst bedoeld om de weg te vergemakkelijken naar het examen voor de brommer, de motor, de auto en de bus of vrachtwagen. Kandidaten die goed voorbereid op het examen willen verschijnen, vinden op de site informatie over de keuze van een rijschool, het verloop van het examen en de route naar het examencentrum.
Maar ook aan de ervaren 'mobilisten' is gedacht. Zij kunnen hun theoriekennis testen en informatie opdoen over onderwerpen als alcohol en verkeer, medisch onderzoek bij het zeventigste jaar en het halen van vervolg-rijbewijzen.
Op de site wordt informatie afgewisseld met interactieve extra's. Bezoekers kunnen een theorie-examen doen alsof zij in de examenzaal van het CBR zitten, hun rijvaardigheid testen met een virtueel autootje en een geslaagde een digitale felicitatiekaart toesturen.
Op de vele vragen die dagelijks bij het CBR binnenkomen, is nu ook via de site het antwoord te vinden.
Voor elke bezoekers is een gratis screensaver te downloaden. De site is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het multimediabureau iMedia (www.imedia.nl) in Delft.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie