Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Singles succesvol via Internet

Datum nieuwsfeit: 08-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
7 sept. 1999
Persbericht: Singles succesvol via internet

NIJMEGEN: Een nieuwe relatie zoeken via www.e-matching.nl - sinds mei vorig jaar actief - blijkt een groot succes te zijn. Steeds meer mensen vinden hier een partner voor het leven. Desondanks blijft het aantal leden stijgen (250 inschrijvingen per week). In e-matching zijn evenveel mannen als vrouwen actief.

Er wordt momenteel nagedacht of de services aan singles verder kunnen worden uitgebreid. Gedacht wordt aan onder meer shopping, een vacatureservice en reisbemiddeling. Hiervoor zal Focus (de uitgever van e-matching) op zoek gaan naar geschikte partners.

Betaling geen drempel
Het betalen voor deze service blijkt geen drempel van betekenis te zijn. Tevens wordt door betaling (en controle) gegarandeerd dat de deelnemers ook serieus op zoek zijn naar een partner. Dit in tegenstelling tot - gratis - datingservices, waar weinig vrouwen zich inschrijven en ook erotische advertenties vaak de boventoon voeren.
De kosten van e-matching zijn (vanaf fl. 4,30 per maand) laag gehouden, zodat de hoogte van het bedrag geen belemmering hoeft te zijn.

Nederlanders van overzee
Inmiddels zijn er ook de nodige inschrijvingen van Nederlanders overzee die een partner proberen te vinden vanuit o.a. Australie, Indonesie, VS en Nederlandse Antillen.

Bedreiging contactrubrieken in kranten
Het succes van e-matching is een signaal dat het medium internet een stevige concurrent aan het worden is van de datingrubrieken in de dagbladen. Het is goedkoper en biedt meer mogelijkheden zoals: anoniem e-mailen, zoeken op 10-tallen profielkenmerken en chatten.

Meer weten?
e-matching
Jasper Jan de Konink
024-3789706

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie