Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Atrion neemt Radian International EHS over

Datum nieuwsfeit: 08-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte redactie,

Het volgende persbericht is vandaag door ons verstuurd:

Bureau Broekman for Atrion International
Attn. Mrs. C. Janssen
Phone + 31 (0)24 329 77 55
E-mail (bb@bb.nl)

Persbericht Nijmegen, 8 september 1999

Atrion neemt Radian International EHS Software Products over Overname maakt Atrion's EHS&T product compleet

Atrion International, wereldwijde specialist in Environmental, Health, Safety and Transportation (EHS&T) software, heeft Radian International EHS Software Products uit Houston, Texas (VS) overgenomen. De marktleidende applicaties van Radian op het gebied van Health, Safety and Environmental rapportages worden toegevoegd aan Atrion's CHEMMATE? EHS&T pakket. De verwachting is dat eind dit jaar een volledig geintegreerd pakket gereed is met wereldwijde functionaliteit en mogelijkheden.

Dankzij de overname van Radian EHS Software Products is Atrion het enige softwarehuis dat een complete end-to-end EHS&T oplossing kan leveren. CHEMMATE kent de volgende modules: Intelligent Authoring, Compliance Optimization, Document Manager, Corporate Trainer, Environmental Auditor en een CHEMTOX content database. De software van Radian op het gebied van Health and Safety omvat navolgende modules: Medical, Incident Management, Epidemiology, Industrial Hygiene, Training, Substance Abuse and Evaluation. Daarnaast heeft Radian een krachtige softwareoplossing voor milieurapportages, inclusief Air, Water, Solid Waste, Analytical Events, Ground Water en Registration & Permits. Als onderdeel van de alliantie tussen de twee bedrijven, is Radian International benoemd tot preferred supplier van Atrion waar het gaat om de implementatie van deze producten.

Noot voor de redactie;

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie