Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 08-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

8 september 1999

Man gewond na val in woning
SCHIEDAM -- Dinsdagmiddag omstreeks één uur werd de politie van het district Schiedam gewaarschuwd door medewerkers van de Thuiszorg dat één van hun cliënten, een 86-jarige bewoner van het Chopinplein, de deur niet open deed.
Politiemensen die ter plekke kwamen, zagen de man in de woning liggen, waarop ze de deur forceerden. De man bleek te zijn gevallen, waardoor zijn been was afgekneld en hij niet meer omhoog kon. De man is per ambulance overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Mogelijk moet het been worden afgezet.

Snelheidscontroles
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden dinsdagmiddag tussen 12.45 uur en 15.00 uur snelheidscontroles op de Scheepvaartweg, Slimme Watering, Harreweg en Kasteelweg. Drie automobilisten overtraden de maximum snelheid. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Man gewond na aanrijding
SCHIEDAM /ROTTERDAM -- Een 20-jarige man uit Spijkenisse raakte dinsdagmiddag omstreeks vier uur op de Kommiezenlaan (Spaanse Polder) lichtgewond na een aanrijding.
De man wilde op de kruising van de Kommiezenlaan met de Nieuwpoortweg in de richting van de Jan van Riebeeckweg rijden. Hij verleende daarbij geen voorrang aan een 51-jarige Schiedammer die in zijn auto vanaf de Philippusweg kwam. Door de aanrijding begon het voertuig van de man uit Spijkenisse te draaien en klapte vervolgens op het voertuig van een 49-jarige man uit Vlaardingen die stilstond op de Nieuwpoortweg. Alle voertuigen liepen schade op. De man uit Spijkenisse raakte door de aanrijding lichtgewond aan zijn hoofd. Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het Schieland ziekenhuis.

Vliegende bromfietscontrole
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden dinsdagmiddag van één tot vier uur een 'vliegende' bromfietscontrole. Op diverse plaatsen in de stad werden bromfietsers en hun vervoermiddel gecontroleerd. Er werden tien bekeuringen uitgeschreven voor diverse overtredingen, zoals het niet dragen van de helm en het niet bezitten van een bromfietscertificaat. Bovendien werden twee bromfietsen overgebracht naar het politiebureau, omdat de bestuurders niet konden aantonen dat zij de rechtmatige eigenaars van het vervoermiddel waren. Als blijkt dat zij dit wel zijn kunnen ze hun bromfiets, op vertoon van een geldig verzekeringsbewijs, aan het bureau afhalen.

Winkeldievegge aangehouden
SCHIEDAM -- Personeel van een warenhuis in het Hof van Spaland hield dinsdagmiddag omstreeks kwart voor twee een37-jarige vrouw uit Rotterdam aan op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw had even tevoren geprobeerd een doos Technische Lego ter waard van 68 gulden weg te nemen. De vrouw werd overgedragen aan de politie van het district Schiedam en overgebracht naar het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie