Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Great Plains Benelux kondigt partnership met Fairtree aan

Datum nieuwsfeit: 08-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Content-Type: text/plain;
charset=ISO-8859-1
Content-Disposition: inline

GREAT PLAINS BENELUX KONDIGT PARTNERSHIP MET FAIRTREE AAN

8 September, 1999 - Great Plains Benelux B.V., vestiging van Great Plains (NASDAQ: GPSI), toonaangevend leverancier van accounting en financiële management software voor middelgrote bedrijven, heeft met Fairtree een nieuwe VAR Business Partnership in de Benelux aangekondigd.

Great Plains Benelux is sinds oktober 1998 in Amsterdam gevestigd. Zij concentreert haar activiteiten op het opbouwen van een netwerk van Business Partners in Nederland, België en Luxemburg. Great Plains verkoopt haar producten exclusief via dit kanaal van Business Partners. Great Plains Benelux heeft nu een comprehensief netwerk van VAR Business Partners zowel met kennis van specifieke verticale markten als met bredere horizontale markt-orientatie in de Benelux.

Fairtree, actief sinds 1985, is gespecialiseerd in het verbeteren van organisatieprocessen door middel van klantgerichte kennis op het raakvlak van automatisering en organisatie.
Fairtree kent diverse disciplines, waaronder management consultancy, informatie technologie (onderverdeeld in software ontwikkeling en netwerken & besturingssystemen) en trainingen. Aldus is Fairtree in staat complete verbeteringstrajecten te verzorgen op het raakvlak van organisatie en automatisering. Daartoe ontwikkelt zij maatwerksoftware of maakt zij gebruik van standaard produkten, waaronder sinds kort Great Plains software producten.

Fairtree, gevestigd te Amersfoort, richt zich voornamelijk op bedrijven in het MKB en grote bedrijven en instellingen in diverse sectoren, waaronder: groothandel, detailhandel, industrie en zakelijke en financiële dienstverlening.

Voor Fairtree is het Great Plains software een tactische aanvulling op haar diensten en produktenpakket. Als Microsoft Solution Provider ziet zij door de nauwe samenwerking tussen Great Plains en Microsoft een perfecte match tussen kennis en marktvraag. Fairtree begeeft zich hiermee serieus op de ERP markt. Door het partnership met Great Plains verwacht Fairtree haar gestage groei te kunnen voortzetten en een goede positie in deze markt te kunnen innemen.

De combinatie van Fairtree, met haar hoogwaardige kennis van Microsoft (NT) technologie, en de Great Plains software, gebaseerd op deze standaard, staat garant voor een doeltreffende samenwerking waarin kwaliteit en continuiteit sleutelwoorden zijn. Hierbij kan de balans tussen techniek en bedrijfsbelangen worden bewaakt door de afdeling management consultancy.

Met haar kennis en support, verzorgd door ruim 50 ervaren medewerkers, is Fairtree in staat om op het vlak van consultancy en implementatie van ERP software haar opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.

Great Plains groeit bijzonder snel in de Europese markt met ondernemingen in Groot-Britannië, Duitsland, Scandinavië, Polen, de Tsjechische Republiek en Portugal, als in de Benelux. Directeur van Great Plains Benelux, Roel Decneut, legt uit, "Fairtree levert uitstekende ondersteuningsdiensten aan haar bestaande klanten. Met de combinatie haar expertise van Microsoft technologie en een gedetailleerd begrip van financieel systemen, zal Fairtree een waardevol additie op het Great Plains Partner Business worden."

Over Great Plains
Great Plains Benelux is sinds oktober 1998 gevestigd in Amsterdam, Nederland. Great Plains (NASDAQ: GPSI) is een toonaangevende leverancier van op Microsoft Windows NT en SQL Server gebaseerde, op de hele onderneming gerichte oplossingen aan de middenmarkt. Met de prijswinnende producten en diensten van het bedrijf worden essentiële bedrijfsfuncties geautomatiseerd en wordt de strategische waarde van financiële en operationele informatie verrijkt. De producten en diensten van het bedrijf worden verkocht en geïmplementeerd via zijn uitgebreide netwerk van onafhankelijke partner-organisaties over de hele wereld.

Voor meer informatie over Great Plains en kopieën van andere persberichten, kunt u Great Plains' web-site bezoeken: www.greatplains.com

Noot aan de redactie - voor nadere informatie:
Roel Decneut, Managing Director, Great Plains Benelux, tel: 020 5106969, e-mail: (rdecneut@greatplains.nl)
Josephine Timmins/Bob Dearsley, ITPR, tel: 00 44 181 405 6440, e-mail: jtimmins@greatpla
ins.nl/(itpr@itpr.co.uk)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie