Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brunel en Unique willen fuseren

Datum nieuwsfeit: 09-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Brunel en Unique willen fuseren

Brunel International N.V. ("Brunel") en Unique International N.V. ("Unique") delen mee dat de verwachting is gewettigd dat overeenstemming kan worden bereikt over een fusie tussen beide bedrijven op basis van gelijkwaardigheid. Door bundeling van krachten ontstaat een toonaangevende onderneming in het leveren van specialistische diensten op het gebied van flexibele kennis en capaciteit. De gecombineerde onderneming heeft een uitstekende uitgangspositie om een verdere winstgevende groei te bewerkstelligen op basis van de niches van de markt waarin de ondernemingen opereren. De nieuwe onderneming ziet mogelijkheden voor versnelde expansie zowel in de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie