Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis adverteren op TeKoop.Com

Datum nieuwsfeit: 10-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

10 september 1999

Gratis adverteren op TeKoop.Com

Deze maand is er een nieuwe website geopend, genaamd TeKoop.Com. Op deze site kunnen particulieren geheel gratis producten te koop aanbieden of vragen. TeKoop.Com is gelanceerd op 17 augustus 1999 en heeft een maand in testfase online gestaan. De mogelijkheden worden steeds uitgebreider en er zullen in de loop van de tijd steeds meer bruikbare functies toegevoegd worden.

Adverteren kan in 21 verschillende categorieën variërend van computers tot meubels. Tevens is het mogelijk om specifieke producten te vragen. De particulier die al tijden op zoek is naar een bepaald product, hoeft maar éénmaal een bericht te plaatsen op TeKoop.Com.

Volgens het bureau Pro Active maakt momenteel 13,7% van de Nederlandse bevolking gebruik van het Internet. Volgens een woordvoerder van TeKoop.Com richten zij zich op deze hele groep. "Wie heeft op zijn zolder geen spullen liggen die zij niet meer gebruiken, maar nog best interessant zijn voor andere mensen?", aldus deze woordvoerder.

Einde persbericht

Nadere informatie is te verkrijgen bij:
Michel Lichtenveldt
Telefoon: 020 44 90 485

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie