Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veel bedrijven betalen teveel voor energie

Datum nieuwsfeit: 10-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Controle energienota's.

Independent Power Supply is een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in het controleren van energienota's. In de praktijk blijkt nogal eens dat bedrijven foutief berekend worden voor hun energie.

Een veel voorkomende fout is dat in de afgelopen jaren het interne patroon van energieverbruik veranderd is door bijvoorbeeld peakshaving, productieveranderingen, etc. maar het contract echter nooit aangepast is. Een ander probleem is dat door de extra heffingen er onduidelijkheden ontstaan voor de eindverbruiker zodat controle van de rekeningen bemoeilijkt wordt. Enkele voorbeelden waar rekening mee gehouden dient te worden zijn, verkeerde tariefgroep, gecontracteerd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie