Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen/Haren

Datum nieuwsfeit: 10-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen/Haren 09/10/99

Persberichten Groningen/Haren (vrijdagmiddag)/
Vrijdagmiddag 19 september 1999

Meerdere auto's in botsing op Meerweg
Op de Meerweg in Haren raakten vamiddag bij een botsing twee personen gewond en vijf auto's beschadigd. Een bestelauto botste achter op een geparkeerde auto en kwam daardoor op de linkerweghelft terecht, waar een tegenligger frontaal op de bestelauto botste. Door deze onverwachte situaties raakten nog twee andere auto?s beschadigd die niet tijdig konden reageren. De gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Gegevens betreffende de personalia ontbreken nog.

Vijfhonderd gulden boete voor belediging
Een 29-jarige inwoner van Groningen kreeg een boete van 500 gulden, omdat hij tijdens een verkeerscontrole, de controlerende politiemensen beledigde en hen onder meer voor 'idioten' uitmaakte. De man zat als passagier in de auto die door de politie werd gecontroleerd.

Personen aangehouden voor drugsbezit
Een 30-jarige inwoner van Groningen en een 33-jarige inwoner van Eelde zijn vanmorgen op de Bloemstraat aangehouden in verband met handel en bezit van drugs, zoals heroïne en methadon en enkele geneesmiddelen (oxazepam). Ze zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Gordelcontroles
Op diverse plaatsen is in de stad een gordelcontrole gehouden (Emmaplein, Bornholmstraat en Hereweg). In totaal zijn er 800 auto?s? gecontroleerd. In 90 gevallen werd een bekeuring uitgedeeld van 80 gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie