Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wehkamp continueert contract met Selektvracht

Datum nieuwsfeit: 10-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Wehkamp

WEHKAMP CONTINUEERT CONTRACT MET SELEKTVRACHT

Samenwerking tussen Wehkamp en Selektvracht voor 5 jaar verlengd.

Nederlands grootste verzender van pakketten, Wehkamp, heeft het contract met Selektvracht verlengd met vijf jaar Hiermee is een bedrag gemoeid van 200 miljoen gulden. Dit maakte de heer S.J. Kraaijenbrink, directeur van Selektvracht BV., op vrijdag 10 september in Baarn bekend tijdens een bijeenkomst van de Nederlandse Postorderbond.

Selektvracht verzorgt sinds 1990 naar volle tevredenheid de distributie van pakketten en catalogi van Nederlands grootste homeshopping organisatie. Wehkamp heeft veel vertrouwen in verdere samenwerking met Selektvracht, die door de overname door de Deutsche Post A.G. een sterke speler op de Europese markt is geworden.

Innovatie in distributie

Kenmerkend voor de samenwerking van Selektvracht en Wehkamp is de grote mate van innovatie in de distributie. Een voorbeeld hiervan is de introductie van de 24-uurslevering door Wehkamp, de avondbezorging, bezorging op afspraak en tracing & tracking van de bestelling.

Twee specialisten

Selektvracht is gespecialiseerd in de bezorging van pakketten aan consumenten alsmede het verspreiden van geadresseerde mailings en catalogi binnen Nederland. Wehkamp is marktleider op het gebied van homeshopping en de grootste verzender van pakketten in Nederland.

Utrecht, 10 september 1999

10-09-1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie