Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kleutertv-serie `Beestenboerderij' bij Teleac/NOT

Datum nieuwsfeit: 11-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Terug naar de index Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen,
directie Voorlichting
Datum: 07-07-1999

Bericht

Kleutertv-serie `Beestenboerderij'

Vanaf 11september gaat Teleac/NOT op veler verzoek de internationaal bekroonde kleuterserie 'Beestenboerderij' wekelijks uitzenden op TV2 (iedere zaterdagochtend om 8.55 uur). In deze educatieve serie beleven enkele dieren spannende en grappige avonturen die allemaal te maken hebben met verschijnselen uit de natuur, bijvoorbeeld drijven en zinken, het meten van schaduw en magnetisme. Speciaal voor deze tv-serie is ook een cd-rom ontwikkeld. Hierop staan vier verschillende leerzame spelletjes. Elk spelletje kan op vier verschillende niveaus worden gespeeld. De dieren uit de tv-serie zijn steeds aanwezig om hulp te geven en door middel van fragmenten uit de serie worden de opdrachten toegelicht.
De cd-rom 'Beestenboerderij' kost f 49,90 en is te bestellen bij: Teleac/NOT, afd. Klantenservice, telefoon: 035-6293140.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie