Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Capelle 2020 Skatetocht

Datum nieuwsfeit: 11-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle 2020 Skatetocht

Capelle on wheels Kijk naar Capelle vanaf acht of tien wieltjes! Zaterdag 11 september aanstaande is de 'Capelle 2020 Skatetocht'. Alle inwoners van Capelle (zowel jong als oud) zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om deze dag de skeelersof skates onder te binden.

De organisatoren hebben inmiddels een goed te skaten route uitgestippeld die voert door allerlei wijken in Capelle. Zo zien deelnemers de mooie stukjes van Capelle en voelen ze de ideale skate-ondergronden. De tocht duurt ongeveer twee uur. Goed te doen dus, ook voor de mindere gevorderde skaters onder de Capellenaren. Vanaf het Stadsplein starten om 14.00 uur verschillende groepen skaters onder leiding van een gids. Halverwege is er een pauze waarin deelnemers onder het genot van een drankje even op adem kunnen komen.
Tijdens de tocht vragen we de deelnemers om een korte reactie op Capelle, die te maken heeft met de toekomst van de stad.

Zin in Capelle on wheels? Geef je telefonisch op bij het projectbureau. Telefoon: 010-2848202. Capellenaren die zich voor 1 september opgeven, krijgen een 2020-opwarmertje thuisgestuurd.

Nog even dit: De organisatoren raden deelnemers aan beschermers te dragen. Iedere deelnemer heeft een eigen verantwoordelijkheid. Kinderen onder de twaalf jaar mogen mee onder toezicht van een volwassene. Bij regen of zeer slecht weer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie