Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 13-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Berichten van zondagmiddag tot maandagmorgen 13-09-99 09:26 maandag 13 september 1999

Roel Hallink, tel.: 0528-295216

* In dichte mist tegen boom

ZWINDEREN - Afgelopen nacht reed een 29-jarige man uit Steenwijksmoer met zijn auto over de Burgemeester Legroweg. Door plaatselijke dichte mistbanken zag hij een bocht niet en botste frontaal tegen een boom. De man kwam er met diverse kneuzingen, snij- en schaafwonden nog behoorlijk goed af. De auto was totaal vernield.

* Inbraken in auto's

EMMEN - Werd er afgelopen weekeinde ingebroken in een auto aan de Laan van het Kinholt. De dader(s) kwamen binnen door het forceren van het rechterportier. Gestolen werd een radiocassetterecorder inclusief de montagesleden en de gebruiksaanwijzing, die nog in de auto lag. De totale schade is niet bekend.

MEPPEL - Afgelopen nacht ontdekten bewoners van de Doornhegge dat er werd ingebroken in auto's bij hun in de straat. Toen de beide daders door hadden dat ze gezien waren, kozen ze het hazenpad. Een direct ingesteld onderzoek in de omgeving had geen resultaat. Uit één van de auto's werden CD's gestolen. Ook was geprobeerd de radio eruit te halen, hetgeen niet gelukt is maar de radio is daardoor wel vernield. Schade is niet bekend. Vandaag zal moeten blijken of er nog meer inbraken zijn geweest.

* Inbraak woning

EMMEN - Werd er gistermiddag ingebroken in een woning aan de Laan van het Kwekebos. Via een bovenlicht konden de daders een onderliggend raam open krijgen. De gehele woning werd doorzocht. Zelfs de laden werden uit diverse kasten getrokken. Vermist worden een nog nieuwe radio en een portable TV. Schade is nog niet bekend.

* Inbraak sportkantine

ASSEN - Is er afgelopen weekeinde ingebroken in een sportkantine aan de Wethouder Burgerweg. Door een raam in te slaan konden de daders in het pand komen. Gestolen werden enkele dozen ijs uit de diepvriezer. Totale schade bedraagt ongeveer 500,- gulden.

* Brand in stro

TAARLO - Afgelopen nacht vloog een bult stro, van 16 grote rollen, aan de Hoofdweg in brand. De brandweer kwam ter plaatse, maar liet, omdat alle rollen al door brand waren aangetast waren, het geheel gecontroleerd uitbranden. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De schade bedraagt naar schatting ongeveer 500,-- gulden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie