Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking BDO Consultants IT en Signifile

Datum nieuwsfeit: 13-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rotterdam, 13 september 1999

Samenwerking BDO Consultants IT en Signifile bij documentbeheer

Per 10 september 1999 werken BDO Consultants Information Technology en Signifile B.V. samen om een compleet implementatietraject voor het Orchestra documentbeheersysteem te leveren. Signifile Orchestra is een gemakkelijk en krachtig systeem voor het organisatiebreed delen van informatie door het classificeren en terugvinden van documenten, het beheersen van documentstromen en het verstrekken van management informatie. Orchestra kan overweg met alle elektronische documenten zoals tekstbestanden, e-mails, spreadsheets, gedigitaliseerde documenten, grafische bestanden en internet-links. Het pakket is geschikt voor MS-Windows in een netwerkomgeving. Daar waar Signifile over de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie