Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 13-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 13 September

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 49 jarige motorrijder uit Mill is zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Langenboomseweg in Mill. Een 33 jarige automobilist uit Boxmeer reed vanaf een uitrit de Langenboomseweg op en zag daarbij de naderende motorrijder over het hoofd. Het slachtoffer probeerde een aanrijding te voorkomen en kwam ten val. Hij schoof door en kwam tegen de auto tot stilstand. Hij is met een gebroken sleutelbeen overgebracht naar het ziekenhuis.

VREEMDE TELEFOONTJES

De politie Land van Cuijk heeft de laatste tijd enkele meldingen gehad van vrouwen die telefonisch lastig gevallen worden. De beller, een man stelt zich voor als politieman en vertelt dat hij bezig is met een zedenonderzoek. De vragen die gesteld worden zijn in het begin algemeen. Als de vrouwen hierop antwoorden worden de vragen steeds intiemer. De politie adviseert niet op dergelijke verzoeken en vragen in te gaan omdat de politie een onderzoek nooit op een dergelijke wijze uitvoert. Bij twijfel kan men vragen naar de naam van de betrokken politieman en zelf terugbellen naar het betreffende politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie