Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 13-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Capelle a/d IJssel

Politie-berichten

Mishandeling
Capelle aan den IJssel - 13 september 1999 - Een 41-jarige Capellenaar werd zondagochtend rond negen uur op de Savanne aangehouden nadat uit onderzoek was gebleken dat de man op de Klaas Klinkertkade een daar lopende 53-jarige Capelse vrouw, zonder enige aanleiding, had geslagen. Ook had hij de hond van de vriendin van het slachtoffer een schop gegeven. Hierna was de man weggelopen. De beide slachtoffers hebben aangifte gedaan. De man werd naar het bureau vervoerd waar hij werd ingesloten.

Valpartij door stuurfout
Capelle aan den IJssel - 10 september 1999 - Een 18-jarige bromfietser uit Capelle aan den IJssel raakte donderdagavond rond half acht op de Slotlaan gewond nadat hij door een stuurfout met zijn brommer ten val was gekomen. Hij brak daarmee vermoedelijk zijn been. Het slachtoffer werd per ambulance naar het Sint Franciscus gasthuis vervoerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie