Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tele2 zet mes in zakelijke telefoontarieven

Datum nieuwsfeit: 14-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Tele2 zet mes in zakelijke telefoontarieven.

Telecom aanbieder Tele2, die uitsluitend diensten aanbiedt via vaste verbindingen, heeft besloten het interlokale tarief voor zakelijke abonnees te verlagen tot 8,5 cent per minuut. Deze kosten gelden ook voor fax- en dataverkeer. Voorheen bracht Tele2 een bedrag van 10 cent per minuut in rekening.

Door de lage tarieven die Tele2 hanteert, heeft de onderneming niet te klagen over een toeloop van abonnees. In de afgelopen zes maanden is het aantal klanten met 60 procent gegroeid.

Volgens Ivo Tempelman, marketing manager van Tele2, verloopt zo'n 90 procent van alle gesprekken in ons land via het vaste net, de grote ophef die er wordt gemaakt over mobiel bellen ten spijt.

'Lage tarieven voor gesprekken via het vaste net zijn dus erg onbelangrijk', zegt Tempelman. Tele2 heeft onlangs de tarieven voor gesprekken van een vast naar een mobiel toestel verlaagd naar 50 cent per minuut. (rak)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie