Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst GS Drenthe

Datum nieuwsfeit: 14-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Besluitenlijst gedeputeerde staten d.d. 14 september 1999

Assen, 14 september 1999
Persberichtnummer 99-160Goedkeuring Coevorder bestemmingsplannen
Gedeputeerde staten hebben twee bestemmingsplannen van de gemeente Coevorden goedgekeurd. Het gaat om het bestemmingsplan Ossehaar, een plan voor de bouw van maximaal 550 woningen aan de oostkant van Coevorden, en het bestemmingsplan Erm.
Dit laatste plan is een herziening waarin alle wijzigingen die in het verleden zijn goedgekeurd zijn opgenomen. GS hebben een nieuwbouwlocatie voor twaalf woningen tussen De Hoek en De Brinken in Erm op formele gronden buiten de goedkeuring gehouden, omdat hierover geen overleg en inspraak heeft plaatsgevonden. (Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Anne de Jonge van de Stafgroep Communicatie, telefoonnummer (0592)
365253)Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie