Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie-avond "Brede school" Houten

Datum nieuwsfeit: 15-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Gemeentenieuws van 07/09/99

Een "Brede school" in Houten?

In Houten staat sinds enige tijd de 'Brede school' in de belangstelling. De 'Brede school' is een tamelijk nieuw idee en is er op gericht om kinderen extra kansen te bieden op hun weg naar zelfstandigheid en volwassenheid. We denken dat te bereiken wanneer ouders, school en allerlei organisaties die met kinderen te maken hebben, meer dan tot nu toe met elkaar gaan samenwer-ken. Vanuit verschillende hoeken bestaat de behoefte om de mogelijkheden van het idee 'Brede school' voor Houten te bekijken. Is het mogelijk een 'Brede school' in Houten te starten? Uit welke igrediënten zou de 'Brede school' in Houten moeten bestaan? Welke partners willen en kunnen daar een rol spelen?
Om deze en andere vragen te kunnen beantwoorden organiseert de gemeente op woensdag 15 september a.s. een informatieavond over dit onderwerp.

Vertegenwoordigers vanuit de Houtense scholen, schoolbesturen en medezeggenschapsraden, politiek, kinderopvang, sportverenigingen en andere organisaties voor vrijetijdsbesteding, sociaal culturele instellingen, gezondheidszorg en jeugdhulpverlening zullen aanwezig zijn. Heeft u ook interesse om deze avond bij te wonen? Dat kan. U bent van harte welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis te Houten en begint om
20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. Voor het programma van deze avond kunt u contact opnemen met mevrouw E. Arendse van de afdeling Welzijn. Haar telefoonnummer is 030 - 6392652.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? (info@houten.com)

Onderwerpen

Gemeentenieuws

Algemeen nieuws

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie