Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open Text's Livelink motor mySAP.com's gebruikersgroep

Datum nieuwsfeit: 15-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Hoofddorp, 15 september 1999

Open Text's Livelink motor achter mySAP.com's online gebruikersgroep

Open Text maakte vandaag bekend dat SAP, wereldwijd marktleider inter-enterprise software oplossingen, de kennismanagement-applicatie Livelink introduceert op mySAP.com. mySAP.com is een online gebruikersgroep die het voor ondernemingen, uit welke branche dan ook, mogelijk maakt hun werknemers, klanten en partners volledig te integreren in de nieuwe Internet economie. Met deze verbintenis tussen Open Text en SAP kunnen groepen die geïnteresseerd zijn in mySAP.com samenwerken met bedrijven om ideeën, inzichten en ervaringen uit te wisselen. SAP-gebruikers kunnen nu eenvoudig virtuele samenwerkingsteams vormen, belangrijke bedrijfsinformatie uitwisselen, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie