Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PeopleSoft met Mercury Interactive in zee

Datum nieuwsfeit: 15-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PeopleSoft met Mercury Interactive in zee

Mercury Interactive Corporation (Nasdaq: MERQ), wereldmarktleider op het gebied van oplossingen voor het testen van bedrijfstoepassingen, zegt dat het een samenwerkingsovereenkomst met PeopleSoft is aangegaan voor het testen van de Enterprise Performance Management (EPM) oplossing van die laatste. Producten die worden getest met LoadRunner® zijn PeopleSofts Workbenches en de PeopleSoft Enterprise Warehouse, die ondernemingen in staat moeten stellen om betere resultaten te behalen dankzij een strategische on-line analyse en rapportering via het Internet van gegevens vanuit een grote verscheidenheid aan bronnen. Dankzij Mercury's testtools kan PeopleSoft zich voortaan aan de marktveranderingen aanpassen zonder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie