Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 15-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 15 September

VERKEERSONGEVAL MET DODELIJKE AFLOOP

Een 42 jarige man uit Mill is woensdagmorgen rond 09.00 uur om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Rijkevoortseweg in Boxmeer. Het slachtoffer reed op een bromfiets via het fietspad over de Rijkevoortseweg. Op het punt waar het fietspad overgaat op de rijbaan kwam hij in botsing met een vrachtauto die in de dezelfde richting reed als het slachtoffer. Deze vrachtauto werd bestuurd door een 22 jarige man uit Meppel. Het slachtoffer overleed ter plaatse. De Rijkevoortseweg is geruime tijd afgesloten geweest voor alle verkeer.

ALCOHOL

Een 26 jarige Nijmegenaar is in de nacht van dinsdag op woensdag bekeurd wegens het rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Beersebaan in Cuijk. Na de ademanalyse kreeg hij een proces-verbaal en een rijverbod van 4 uren.

DIEFSTAL UIT WONING

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woningaan de Hertog Karellaan in Cuijk. Nadat een deur was opengebroken werd een gedeelte van de woning doorzocht. De bewoners missen enkele tassen, persoonlijke papieren en geld.

DIEFSTAL AUTO

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Roting in Wanroij een donkerblauwe Golf , XY-90-RH, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie