Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 15-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 15 September

AANRIJDING LETSEL BERLICUM

Bij een frontale aanrijding op de N266 (Kanaaldijk-Noord) op 14 september 1999 omstreeks 17.30 uur zijn drie personen overgebracht naar het ziekenhuis in 's-Bosch. Een 30 jarige automobilist uit Tilburg, raakte met zijn auto op de linkerweghelft en botste frontaal op een tegenligger. Twee inzittenden van de tegemoetkomende auto, een 50 jarige vrouw en een ? jarige man uit Deurne, alsmede de man uit Tilburg zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De Tilburger moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald.

RIJDEN ONDER INVLOED SINT OEDENRODE

Op de Borchmolendijk te Sint Oedenrode is op 15 september 199 omstreeks 00.25 uur een 49 jarige vrouw uit Nijnsel bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. Ze kreeg een transactie van f 390,--

AANTREFFEN UITGEBRANDE AUTO BERLICUM

Op Kaathoven te Berlicum is op 15 september 1999 een uitgebrande personenauto, BMW 520, aangetroffen.

INBRAAK KANTINE SINT OEDENRODE

Bij een inbraak in een kantine aan de Bremhorst te Sint Oedenrode in de nacht van 14 op 15 september 1999 zijn een koffiezetapparaat, tosti-ijzer, telefoons en pakken koffie weggenomen. Waarde onbekend. De daders forceerden een deur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie