Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VU ziekenhuis benoemt nieuw lid raad van bestuur

Datum nieuwsfeit: 15-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VU ziekenhuis

15 september 1999

VU ziekenhuis benoemt nieuw lid raad van bestuur

De heer prof. dr. T.J.F. Savelkoul (51) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het VU ziekenhuis. Hij zal zich toeleggen op de aandachtsgebieden patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Hij treedt per 1 januari 2000 in functie. Met de heren Mulder (voorzitter) en Halma is de raad van bestuur dan compleet.

Op dit moment is de heer Savelkoul werkzaam als hoogleraar Medische Toxicologie bij de Faculteit Geneeskunde van de Universiteit Utrecht. Hij is tevens hoofd van de afdeling Intensive Care en Klinische Toxicologie bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Ook is Savelkoul werkzaam bij de Rijksuniversiteit Leiden als hoogleraar Stralingshygiëne.

Andere functies die Savelkoul bekleedt zijn onder meer: senior wetenschappelijk onderzoeker bij het Nationaal Vergiftigingen Informatiecentrum van het RIVM in Bilthoven en hoofd Team Calamiteitengeneeskunde UMC/CMH (Centraal Militair Hospitaal). Savelkoul studeerde geneeskunde in Utrecht en specialiseerde zich daar tot internist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de dienst PR en voorlichting VU ziekenhuis. Contactpersonen: mw. M. Bolluijt of mw. M. Buddingh',
telefoon: 020 - 444 34 44, fax: 020 - 444 34 50

© Academisch Ziekenhuis Vrije Universiteit 17/09/99
dienst public relations & voorlichting (prv@azvu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie